ügyfélszolgálat:

06 (89) 777 777

Triotel - Internettelefon

Számítógép nélkül

Megoldások analóg telefonokhoz

Használja hagyományos telefonját VoIP telefonálásra, így nem kell a számítógépet állandóan bekapcsolva tartani, hisz a telefonáláshoz az nem is szükséges. Használja telefonját úgy, ahogy azt idáig is tette, csak sokkal olcsóbban. Ahhoz, hogy VoIP hálózatban tudja használni telefonját, szüksége lesz az úgynevezett ATA egységünkre. Ez az egység arra szolgál, hogy az internet hálózatot összekapcsolja a telefonkészülékkel, vagy egy telefonközponttal. Az ATA egységet előre beállítjuk, amivel hálózatunkhoz tud csatlakozni, ezt követően azonnal telefonálhat. Készülékajánlónkban tekinthetők meg a Triotel által támogatott és megvásárolható adapterek.

 

Milyen költségei vannak az Triotel telefonszolgáltatásának?

Ami talán a legfontosabb, hogy a Triotel telefonszolgáltatás havidíja igen alacsony 1.295 Ft. Triotel hálózaton belül ingyen telefonálhat. Távol élő családtagjait, is ingyen hívhatja, ha Triotel telefonnal rendelkeznek. Ezen felül forgalmi költségei lesznek, annyit fizet, amennyit telefonál. Nem különböztetünk meg magánszemélyeket és a céges ügyfeleket, bármely díjcsomagunkat választhatja. Perc ill. másodperc alapú díjcsomagjaink közül választhat!

A Triotel számos szolgáltatást ad Önnek teljesen díjtalanul.

Hívószámküldés, mert látnia kell a hívott félnek, hogy Ön keresi.

Hívószámkijelzés, hogy lássa arra alkalmas telefon készülékén, hogy ki hívja Önt.

Hívástartás, hívásátirányítás, híváskorlátozás

Számhordozás, hogy megtarthassa jelenlegi hívószámát.

 

Mit kell biztosítanom, hogy működjön a VoIP szolgáltatás?

A Triotel használatához elsősorban szélessávú internet-hozzáférésre van szüksége. Ez az alapja annak, hogy Önnek Triotel telefon vonala lehessen. Ha ezzel már rendelkezik, szolgáltatásunkat igénybe tudja venni ATA egységgel.

 

Hogyan használjam?

Szerződéskötés

A honlapunkon található Online megrendelés pontban töltse ki az űrlapokat, majd a Feltételek elfogadása után a szerződéskötés gombra kattintva tud tovább lépni. Ezt követően az e-mailben kapott hivatkozásra kattintva szükséges megerősítenie a szerződéskötési szándékát, egyben mégy egyszer ellenőrizheti adatait is. Majd 1-3 napon belül újból értesítjük a hívószámáról, a szerződés sikerességéről, számhordozás esetén, annak időpontjáról. A szerződéskötési feltételeinket itt tekintheti meg.

 

ATA egység beüzemelése

Sikeres szerződéskötés esetén az eszközöket postai úton juttatjuk el Önhöz. Az eszközök ekkor már készen állnak a Triotel hálózatához való kapcsolódásra. Önnek csupán az Internet hozzáférés paramétereit (pl.: felhasználói név, jelszó) szükséges beállítani a mellékelt segédlet alapján.

 

Fizetés

Az ATA egység díjáról szóló számlát a postázott csomagban találja meg, ezt a feltüntetett fizetési határidőn belül csekkes befizetéssel vagy banki átutalással fizetheti ki.
A havidíj és a beszélgetések díja minden hónap elején kerül számlázásra, melyet szintén postai úton küldünk meg.

Amennyiben szolgáltatásunk használatával kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal. Ügyfélszolgálatunk telefonszáma +36 (89) 777 777.

 

Utána számolt mennyit költ havonta telefonra?

Triotellel olcsóbban telefonálhat!

Segítünk ügyfeleinknek a telefonálás költségének racionalizálásában, mert tudjuk, hogy milyen fontos a hatékonyság a világunkban.

A Triotel telefonszolgáltatása teljes értékű, mégis jóval olcsóbb mint a hagyományos szolgáltatóké. Ennek titka a digitális továbbítási formában rejlik, a meglévő internetkapcsolatán juttatjuk el önhöz a szolgáltatást. Ennek köszönhetően ügyfeleink számlája akár 50%-al is csökkenhet.

Rendelkezik ön szélessávú internettel?

Használja ki az az internet  előnyét, és jóval olcsóbban telefonálhat. Miképp lehetséges mindez? A legfontosabb érvek mellettünk:

 • A használathoz nem szükséges hagyományos telefonvonal, mindössze Internetkapcsolat
 • Díjmentesen biztosítunk önnek telefonszámot, amin keresztül bárki elérheti önt.
 • Hűségidő nélkül.
 • Nincs Kapcsolási díj!
 • A Triotel hálózatán belül korlátlan és ingyenes a beszélgetés.

 

Az IP telefonszolgáltatás használata  egyes készülékekkel több szolgáltatás nyújt  a hagyományos szolgáltatásokon használható készülékekhez képest..

 

Nem tudja hogy melyik eszközt válassza? Az ATA egységek részletes leírásában részletes tájékoztatót talál az IP telefóniáról.

 

Érdekes híreink

 • 2021 év menedzsere, Sugár András életműdíj
  2022 05 23

  2021 ev menedzsere

   

   

   

  Bővebben...:  
 • Csekk helyett banki utalás
  2020 03 16

  Tisztelt Előfizetőnk!
   
  A koronavírussal kapcsolatos járványügyi helyzetre való tekintettel fehívjuk figyelmét, hogy akár csekkes számláját is kiegyenlítheti banki átutalással, vagy netbankon keresztül könnyen indíthat bankjánál csoportos beszedési megbízást.
   
  Triotel Kft. bankszámlaszáma: OTP 11748045-20057729-00000000
   
  Váltson e-számlára!
  Ha Ön vagy családtagja rendelkezik e-mail címmel és bankszámlával, küldje el E-számla igénylését az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.
  Az e-mailben kérjük adja meg ügyfélszámát, előfizetői nevét, címét, az előfizetéshez tartozó vezetékes telefonszámát, e-mail címét, illetve a könnyebb kapcsolattartás, adategyeztetés céljából mobilszámát is.
  Az adatok ellenőrzése után hozzáférést küldünk Önnek az Online ügyfélszolgálatunkhoz, ahol letöltheti számláit.
   
  Amennyiben banki átutalással kívánja számláját kiegyenlíteni, kérjük tüntesse fel a megjegyzés rovatban az ügyfélszámát és az adott számla számát.
   
  Csoportos beszedési megbízás estén a jogosult szolgáltatói azonosítónak az A13724159 azonosítószámot, fogyasztói azonosítónak pedig az ügyfélszámát szíveskedjen megadni.
   
  Köszönettel: Triotel Kft.

TRIOTEL Távközlési Kft.
8500 Pápa, Rákóczi u. 3.
Adószám: 13724159-2-19
Cégjegyzék szám: 19-09-508856
Tel.: +36 (89) 777 777 • Fax: +36 (89) 777 776
http://www.triotel.hu • triotel@triotel.hu

 

 

 

Dokumentumok

 

ÁSZF

Triotel
Az oldal tetejére Az oldal tetejére

Sitebuild by ..:: photonique | just imagine ::..